Skip to content

Optimera din bil

Vill du optimera din bil? Då är steg 1 det första steget man tar för att börja med optimeringen. Steg 1 är den mest populära optimeringen. Vid steg 1 så ser man över enbart bilens mjukvara som ska anpassas för att att man ska få mer effekt och högre vridmoment. När man har sett över bilens mjukvara så ska det resultera i en piggare motor utan att något slitage medförs. Du som är nöjd med bilens utseende och vill enbart ha en piggare bil så är detta den perfekta investeringen då man inte gör några yttre förändringar på bilen.

 Det vi gör i steg 1 är att vi går in i bilens system och optimerar eller justerar olika parametrar, det kan exempelvis vara; Tändning, Laddtryck, Bränsletryck samt en rad andra parametrar. Dessa parametrar justeras individuellt för att hitta det optimala läget för din bil.

Ska du inleda steg 2 i optimeringen? Kolla in våra avgassytem som vi har på Sannis! 

Optimera din bil

Vill du optimera din bil? Då är steg 1 det första steget man tar för att börja med optimeringen. Steg 1 är den mest populära optimeringen. Vid steg 1 så ser man över enbart bilens mjukvara som ska anpassas för att att man ska få mer effekt och högre vridmoment. När man har sett över bilens mjukvara så ska det resultera i en piggare motor utan att något slitage medförs. Du som är nöjd med bilens utseende och vill enbart ha en piggare bil så är detta den perfekta investeringen då man inte gör några yttre förändringar på bilen i steg 1. 

 Det vi gör i steg 1 är att vi går in på djupet av bilens system och optimerar eller justerar olika parametrar, det kan exempelvis vara; Tändning, Laddtryck, Bränsletryck samt en rad andra parametrar. Dessa parametrar justeras individuellt för att hitta det optimala läget för din bil.

Ska du inleda steg 2 i optimeringen? Kolla in våra avgassytem som vi har på Sannis! 

Fyll i information om din bil