Skip to content

INFORMATION & KÖPVILLKOR

Administration och drift av denna webbshop hanteras av PLC Invest AB

 • Kostnader och avgifter
  Fraktkostnaderna kan variera beroende på produkt, vikt och storlek. Priserna är angina inklusive moms.
 1. Allmänna villkor
  Eftersom PLC Invest AB inte står på några lager så kan vi inte garantera leverans inom en viss period. Vi kommer att eftersträva att leverera
  inom 14 arbetsdagar. När det kommer till produkter som är av den dyra klassen (Avgassystem, Kolfiber.produkter med mera) så är leveranstiden minst 1 månad. PLC Invest AB ansvarar inte för ordrar som inte kommer fram p.g.a. fel anvgiven adress. Om du inte löser ut din vara så kommer du att debiteras kostnader för tur-/returfrakt. Outlösta varor infattas ej av ångerrätten. Inom 14 dagar kan du ångra och returnera ditt köp. Vid retur gäller svensk lagstiftning för handel. Varan får inte ha använts och ska ligga i obruten originalförpackning. Skicka varan i ett ordentligt förslutet paket tillsammans med följesedeln du fick med vid leveransen, du står själv för portot och får inte skicka som postförskott eller efterkrav. (OBS! Carbon-produkter, avgassystem & Däck går inte att returnera!) När vi har mottagit din retur så ser vi till att allt står rätt till, kontrollerar så att godset inte är bruten eller att produkten inte är skadat. När kontrollerna är gjorda så betalar PLC Invest AB ut det belopp som du har betalat för varan. Fraktbeloppet kommer ej att betalas tillbaka.

  Garanti för varor täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, och därmed inte fel som uppstår vid eller efter en egen förändring av varans funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av varan. Din orderbekräftelse gäller som garantibevis. PLC Invest AB står för returfrakten för godkända reklamationer. Produkter som är specialgjorda (Exempelvis avgassystem, rattar gjorda på kolfiber samt kolfiber-produkter) går ej att returneras

  Force Majeure – PLC Invest ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som PLC Invest  inte kunnat råda över som exempelvis allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar PLC Invest AB dig dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen. Har omständigheten varat längre än två månader har både Du och PLC Invest AB rätt att häva köpet med omedelbar verkan.
 2. Orderbekräftelse
  Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Spara alltid orderbekräftelsen tills det att du mottagit dina varor.
 3. Datahantering
  När du handlar från någon shop som PLC Invest AB driver så kommer dina personuppgifter att sparas så länge som shoppen är aktiv. Detta gör vi med den lagliga grunden fullgörande av köpeavtalet; utan den här informationen kan vi inte fullgöra vårt avtal med dig. Du som kund har självklart möjlighet att ta bort dina uppgifter om du inte vill att vi ska behandla dessa (mer info om det längre ner).Vi kommer att samla in följande personuppgifter; för- och efternamn, leverans- och faktureringsadress, mejladress och telefonnummer. Vår betalpartner Klarna kräver även personnummer (för vissa betalalternativ), betalningsinformation och betalningshistorik. Detta kommer vi på PLC Invest AB att behöva samla in för att kunna behandla och slutföra din order. Vi på PLC Invest AB kommer inte att lämna vidare dina uppgifter till någon annan utan ditt godkännande.
  När du gör ett köp i någon av våra shoppar som har Klarna som betalmedel, så godkänner du Klarnas och PLC Invest AB villkor genom att skriva i dina uppgifter och slutföra ditt köp. Du kan läsa mer om Klarnas villkor här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/50341/sv_se/privacy
  Genom att genomföra ett köp på någon av våra sidor så kan din mejladress komma att användas till mejlutskick. Vill du inte ta del av dessa så kan du självklart avsäga dig från dessa genom att klicka i ”jag vill inte längre få dessa utskick” i mejlet.
  Genom att genomföra ett köp på någon av våra sidor så kan ditt telefonnummer komma att användas till sms-utskick. Vill du inte ta del av dessa så kan du självklart avsäga dig från dessa genom att klicka i ”jag vill inte längre få dessa utskick”, vilket du gör via en länk som du får i smset.
  Vill du inte att vi på PLC Invest AB sparar dina uppgifter i webbshoppen, meddela oss detta via mail. Skicka följande till Info@sannis.se
  Ditt för- och efternamn, epostadress, samt varför du vill bli borttagen (sistnämnda är frivilligt i utbildningssyfte).
 4. Returer
  Returer skickas till: Platinumcars – PLC Invest AB Pjältevägen 17, 616 34 Åby
 5. Postadress
  Box 285, NORRKÖPING, SE 601 04